Νέα

Eurovision: Την Πέμπτη στις 21:00 η παρουσίαση του τραγουδιού που στέλνει η Ελλάδα

Την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024, στις 21:00, μέσα από την έκτακτη εκπομπή της ΕΡΤ1 «Eurovision σε είδον», με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, θα παρουσιαστεί σε πρώτη μετάδοση, το τραγούδι και το βιντεοκλίπ που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας, Μαρίνα Σάττι, θα βρίσκεται στο πλατό της εκπομπής, για να μιλήσει για την προετοιμασία της ελληνικής συμμετοχής ακριβώς δύο μήνες πριν από τον διαγωνισμό που θα διεξαχθεί, από 7 έως 11 Μαΐου, στο Μάλμε της Σουηδίας.

Στο στούντιο, καλεσμένος θα είναι και ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος έχει επιμεληθεί συμμετοχές που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στη Eurovision, όπως βέβαια και οι Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα, οι οποίοι, εκτός από τις εκπλήξεις που ήδη ετοιμάζουν, θα είναι οι φετινοί σχολιαστές της ΕΡΤ στους δύο Ημιτελικούς και στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision.

Satti_

Οι χορευτές που θα συνοδεύσουν τη Μαρίνα Σάττι στη σκηνή
Πριν από μερικές μέρες, ο χορογράφος που έχει αναλάβει τη σκηνική παρουσία της τραγουδίστριας, έκανε μια αποκάλυψη για τη χορευτική ομάδα που θα συνοδεύσει τη Μαρίνα Σάττι στη σκηνή του διαγωνισμού.

Ο Mecnun Giasar ή αλλιώς Majnoon, που είναι γνωστός από τις συνεργασίες που είχε με τη Μαντόνα και τη Ροζαλία, είπε στο «Super Κατερίνα» ότι στη σκηνή με την τραγουδίστρια «θα βρίσκονται ένα κορίτσι και τρία αγόρια. Σ΄αυτή τη φάση αποφασίσαμε να έχουμε ποικιλία. Πολλές θα είναι οι εκπλήξεις, έκπληξη θα είναι η ίδια η εμφάνιση της Ελλάδας».

Ο χορογράφος, τόνισε για την Μαρίνα Σάττι, ότι: «Έψαξα να δω τι αντιπροσωπεύει σαν καλλιτέχνιδα και ο τρόπος της με εντυπωσίασε και είπα “πρέπει να συνεργαστώ με αυτό το κορίτσι».

Σε άλλο σημείο των δηλώσεων που έκανε, ο Majnoon είπε για την ελληνική αποστολή: «Δεν μπορώ να πω πολλά αλλά θα το αφήσω να το δείτε αλλά αυτό που σίγουρα μπορούμε να περιμένουμε είναι να δείτε την Ελλάδα όπως είναι. Ένα μείγμα από νεότερες και παλαιότερες στιγμές με πολιτισμικά στοιχεία».

protothema.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com