Νέα

Βαλάντης: «Η τελευταία μου σχέση με απαξίωνε και μου ζητούσε 1.500 ευρώ τον μήνα για να μείνει»

Το μεσημέρι της Παρασκευής (8/1), ο Βαλάντης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» και αποκάλυψε άγνωστες στιγμές της ζωής και της καριέρας του. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο τραγουδιστής διάβασε το «σκληρό» μήνυμα χωρισμού που είχε λάβει από την πρώην σύντροφό του.

«Μετά από 3,5 χρόνια, όταν τελειώνει κάτι και ο άλλος θεωρείς ότι ήταν ένα σκουπίδι, εγώ δηλαδή ήμουν το σκουπίδι, δεν το αφήνεις κι έτσι. Όταν έχεις ζήσει μαζί μου, όταν σε έχω ευεργετήσει και γυρίζει και σου λέει: “Δεν είσαι ένα τίποτα”. Τότε τόσα χρόνια τι έκανες με αυτόν; Αυτό το ον θέλω να το ξεχάσω, να το σβήσω τελείως» ανέφερε, αρχικά, ο Βαλάντης, ενώ στη συνέχεια άρχισε να διαβάζει το μήνυμα.

«Είσαι ένας εγωκεντρικός άνθρωπος που θες να σε υπηρετούν, να σε προσέχουν, να σου χρυσώνουν το χάπι, να ασχολούνται μαζί σου, επειδή έτυχε να έχεις καλή φωνή και έτυχε να κάνεις επιτυχίες κάποια εποχή. Λες και είσαι ο μοναδικός που το έχει καταφέρει αυτό. Χωρίς από τότε να προσφέρεις τίποτα, ούτε στην κοινωνία, ούτε στα παιδιά σου, ούτε στις γυναίκες που είχες δίπλα σου».

Την επόμενη μέρα, ο Βαλάντης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και σχολίασε τις παραπάνω δηλώσεις του. «Αυτά μου τα έγραψε η τελευταία μου σχέση που ζούσε μαζί με τα παιδιά μου μέσα στο σπίτι. Ξέρω ότι θα σχολιαστεί καλά του έκανε. Δεν λέω ψέματα ποτέ. Έχω πληρώσει το τίμημα της ειλικρίνειας. Λοιπόν για να πω εγώ τέτοιο πράγμα, δεν έχω ζήσει ξανά τέτοιον άνθρωπο. Είναι απίστευτο το τι τράβηξα και με ποιον τρόπο. Οι φίλοι μου μού έλεγαν είσαι υπνωτισμένος; Κάτι έχεις πάθει. Έζησα πολύ bullying. Με απαξίωνε και μέχρι που μου είπε ότι για να έχω μία όμορφη γυναίκα δίπλα μου θέλω και 1.500 ευρώ τον μήνα. Γι’ αυτό ας μην συνεχίσουμε άλλο, θέλω να τα διαγράψω όλα».

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com