Νέα

Παντρεύονται Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης;

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης αποτελούν το πιο hot ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Ο έρωτάς τους πλέον δεν κρύβεται, με το ζευγάρι να το βροντοφωνάζει σε κάθε ευκαιρία.

Οι δυο τους πέρασαν μαζί το πρώτο τους Πάσχα ως ζευγάρι στο Πήλιο μαζί με την παρέα τους και γέμισαν τα social media με φωτογραφίες γεμάτες πάθος, έρωτα και αγάπη.

Χθες όμως μια σειρά από posts της Soula Glamorous στο Instagram άναψαν φωτιές, καθώς το γνωστό προφίλ αποκάλυψε αποκλειστικές πληροφορίες ότι σύντομα θα φάμε… κουφέτα.

Σύμφωνα με τη Soula Glamorous Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης ετοιμάζονται να σφραγίσουν τον έρωτά τους με έναν γάμο.

«Ποια τραγουδίστρια, κριτής και τηλεπαρουσιάστρια κάνει γάμο με ηθοποιό από τις Άγριες Μέλισσες σύντομα;» ανέφερε μια από τις αναρτήσεις, ενώ σε επόμενο story η Soula Glamorous έδωσε την απάντηση με μια φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη που έγραφε «Και στα δικά μας».

Οι φήμες περί γάμου είχαν αρχίσει να διαδίδονται μετά και από το Chart Show του Σαββάτου, όπου ήταν καλεσμένος ο Μανώλης Κονταρός, πολύ καλός φίλος τόσο της Δέσποινας, όσο και του καλού της.

Ο τραγουδιστής, αφού τραγούδησε τον «Πραματευτή» του Ξυλούρη, είπε και μια μαντινάδα στη Δέσποινα Βανδή ρωτώντας την πότε θα την… παντρέψει.

«Πού να πάω; Εδώ θα κάτσω. Καταρχήν είμαι και λίγο στριμωγμένος. Με έχει στριμώξει ο κόσμος. Κι αν σε ρωτήσω πάλι, όταν θα είμαστε οι δυο μας μπορεί να μου ξεφύγει, θα σε ρωτήσω στον “αέρα”. Όλος ο κόσμος με ρωτά αν θα σε στεφανώσω για πες μου σε παρακαλώ τι απάντηση να δώσω» είπε ο Μανώλης Κονταρός και η Δέσποινα Βανδή έμεινε άφωνη και χαμογέλασε αμήχανα.

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

www.allyou.gr


Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com