Νέα

Βόμβα στο Survivor – Ήδη εκτός παιχνιδιού ο Γιώργος Κατσαούνης;

Σε μια πρωτοφανή κίνηση για τα δεδομένα του Survivor προχώρησε, στο τελευταίο επεισόδιο, ο Γιώργος Κατσαούνης ο οποίος και κινήθηκε επιθετικά εναντίον του συμπαίκτη του, Τάκη Καραγκούνια τη νύχτα στην καλύβα τους.

Aν μετά το συγκεκριμένο περιστατικό, ο παίκτης της κόκκινης ομάδας του Survivor προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας στην κάμερα πως το έκανε για να τον φοβίσει κι όχι για να τον χτυπήσει, η παραγωγή του παιχνιδιού δεν το άφησε να περάσει έτσι.

«Έχω να ανακοινώσω κάτι πολύ σημαντικό. Χθες το βράδυ συνέβη ένα απαράδεκτο περιστατικό στις καλύβες σας με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Κατσαούνη, ο οποίος κινήθηκε επιθετικά εναντίον του Τάκη Καραγκούνια.  Το συγκεκριμένο περιστατικό ξεπερνά τους όρους του Survivor και για το λόγο αυτό θα του ζητήσω να αποχωρήσει από τον αγώνα. Θα βρίσκεσαι εκτός Survivor μέχρι η παραγωγή να αποφασίσει την ποινή που θα σου επιβληθεί» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργο Λιανός λίγο πριν το αγώνισμα τόσο στους παίκτες όσο και τους τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

«Ο Γιώργος Κατσαούνης βρίσκεται ήδη εκτός Survivor και είναι οριστικό» σημείωσε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος Πέννυ Καβέτσου, το πρωινό της Κυριακής, στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, Open Weekend. «100% γνωρίζουμε ότι έχει αποβληθεί οριστικά από το Survivor ο Γιώργος Κατσαούνης».

Σε κάθε περίπτωση, εμείς δεν επιβεβαιώνουμε την εν λόγω είδηση καθώς στο νέο επεισόδιο του Survivor, απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ, θα δούμε κατά πόσο ισχύει αυτή ή όχι.

zappit.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com