Νέα

Άγριες Μέλισσες: Η μεγάλη αποκάλυψη που τσακίζει την Ελένη

Μπροστά σε μια μεγάλη αποκάλυψη ενός καλά κρυμμένου μυστικού θα βρεθεί στα νέα επεισόδια που θα δούμε στις Άγριες μέλισσες η Ελένη Σταμίρη. Η είδηση που θ’ ακούσει από το Νέστορα θα την κάνει για άλλη μια φορά να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Η σχέση της Ελένης (Μαρία Κίτσου) με το Νέστορα (Παύλο Ορκόπουλο) τουλάχιστον απ’ όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό και εκτίμηση. Η Σταμίραινα, τηρώντας την υπόσχεση στον πατέρα της, στηρίζεται στις συμβουλές και στην άποψη του Ταξίαρχου. Τον θεωρεί από τα πλέον δικά της πρόσωπα, από τους δικούς της ανθρώπους, οι οποίοι στις δύσκολες στιγμές της ήταν εκεί στο πλευρό της. Ακόμα και όταν όλοι της γύρισαν την πλάτη, εκείνος με τη σοφία της ηλικίας του της στάθηκε με κάθε τρόπο.

Αυτή τη φορά όμως η Ελένη θα μάθει το μυστικό που έκρυβε εδώ και χρόνια ο Νέστορας, μια μεγάλη αποκάλυψη που κυριολεκτικά την «τσακίζει», στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Ένα μυστικό που δεν ήθελε κανείς με αυτό τον τρόπο να μαθευτεί, καθώς αφορά πρόσωπα και γεγονότα που είτε που δεν ζουν, είτε που δεν πρόκειται κανείς να ασχοληθεί με αυτά. Βέβαια για το Νέστορα αυτή η κατάσταση τον βαραίνει. Κυρίως όμως αυτό που δεν θέλει είναι να φτάσου στα αυτιά του εγγονού του όλα αυτά που έχει κάνει και αφορά το γιο του, δηλαδή τον πατέρα του Άγγελου (Νίκου Λεκάκη).

Άγριες Μέλισσες: Ο Νέστορας στο μάτι του κυκλώνα

Όλα ξεκινούν όταν ο Νέστορας προσέρχεται στο αστυνομικό τμήμα, κληθείς ν’ απαντήσει στις ερωτήσεις του αστυνόμου Νικολαΐδη. Ο κλοιός δείχνει να σφίγγει για εκείνον, καθώς η Ελένη θα είναι αυτή που θα μάθει τα άσχημα μαντάτα, τα οποία σημειωτέον ήδη ξέρει και καλύπτει όλα αυτά τα χρόνια ο Προύσαλης (Γιώργος Σουξές).

Άγριες-μέλισσες-Το-μυστικό-του-Νέστορα-αποκαλύπτεται.Ενώ ο Νέστορας αδυνατεί να πιστέψει την όλη εξέλιξη, η Ελένη καλείται στο τμήμα για να δώσει κατάθεση σε σχέση με όλα όσα βαρύνουν το Νέστορα. Όταν ο Νικολαϊδης αποζητώντας να μάθει από την Ελένη επιπλέον στοιχεία, διαπιστώνει ότι η Σταμίρη δεν αντιλαμβάνεται για τι πράγμα της μιλάει τότε ξεκινά να της αποκαλύπτει όλη την αλήθεια.

Άγριες Μέλισσες: Η αποκάλυψη που σοκάρει την Ελένη και αφορά το Θωμά Κυπραίο

Αρχικά της λέει εάν γνώριζε ότι ο Θωμάς Κυπραίος (Γιάννης Στάνκογλου) ήταν προδότης την περίοδο της Κατοχής. Εκείνη καταρρέει. Ποτέ της δεν είχε σκεφθεί κάτι τέτοιο για τον άλλοτε αγαπημένο της, ποτέ δεν είχαν αναφερθεί σε ιστορίες του παρελθόντος. Τότε είναι που διαπιστώνει ότι εκείνος ήξερε τα πάντα για εκείνη και η Ελένη τίποτα για το Θωμά Κυπραίο.

Άγριες μέλισσες: Ελένη-Θωμάς

Η καταιγίδα αποκαλύψεων δεν σταματά εδώ για τη Σταμίραινα. Το επόμενο χτύπημα θα την τσακίσει καθώς αυτό αφορά στο Νέστορα, στον άνθρωπο που εμπιστεύεται και εκτιμά όσο κανέναν άλλο. Ο Νικολαϊδης τη ρωτά και πάλι εάν γνώριζε τη δράση του Νέστορα. Εκείνη δηλώνει άγνοια και ζητά να μάθει για ποιο λόγο τη ρωτά. Τότε ο Νικολαϊδης της αποκαλύπτει ότι ο Νέστορας ανήκε σε μια ομάδα την περίοδο της κατοχής. Αυτή η ομάδα σκοπό είχε την τιμωρία των Ελλήνων που πρόδωσαν την πατρίδα τους.

Το τετ-α-τετ Ελένης-Νέστορα

Η αντίδρασή της σοκάρει το Νικολαΐδη, ο οποίος αντιλαμβάνεται ότι η Ελένη δεν ήξερε το παραμικρό για τα γεγονότα. Την αφήνουν ελεύθερη και εκείνη αποφασίζει να πάει να βρει το Νέστορα. Εκείνος, δεν μπορεί να την αντικρίσει αλλά αυτή τη φορά έχει αποφασίσει να της τα πει όλα με κάθε τίμημα.

Αφού της επιβεβαιώνει όλα όσα της είπε ο Νικολαΐδης, ο ταξίαρχος της λέει ότι ο Θωμάς σκότωσε το γιο του. Αυτή είναι η μία πλευρά της αλήθειας. Η συνέχεια θα είναι πιο δραματική. Ο Νέστορας θα της πει όλα όσα συνέβησαν ανάμεσα στο Θωμά και εκείνον τις τελευταίες στιγμές της ζωής του Θωμά.

youfly.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com