Νέα

Survivor spoiler 30/03: Με πολύ μικρή διαφορά ψήφων – Αυτός ο παίκτης τελικά αποχωρεί!

Το αποκορύφωμα της εβδομάδας για το Survivor 5 έχει φτάσει και αυτό είναι, ασφαλώς, η αποχώρηση που κρίνεται ανάμεσα σε τρεις παίκτες και η πληροφόρηση που έχουμε ως προς το ποιος φεύγει θα εκπλήξει άπαντες.

Μετά από μια νέα εβδομάδα με ίντριγκες και εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες, ήρθε η ώρα να κριθεί το ποιος θα σταματήσει… τη δίαιτα της καρύδας και θα μαζέψει τα πράγματά του, μαζί με πολύτιμες αναμνήσεις, γυρίζοντας πίσω στην Ελλάδα.

Οι Διάσημοι ήταν εκείνοι, που έπρεπε να βρεθούν στη δύσκολη θέση δις, διαλέγοντας τελικά από την κάλπη τη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Απόστολο Ρουβά, με την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου να δίνει ως υποψήφια την Τζο Μαριδάκη, μην πείθοντας με τα επιχειρήματά της και προκαλώντας την έντονη αντίδραση της συμπαίκτριάς της.

Survivor spoiler: Ο παίκτης που αποχωρεί από το ριάλιτι

Το τηλεοπτικό χρειάστηκε να ψηφίσει ανάμεσα σε έναν πολύ δυνατό χαρακτήρα του ριάλιτι, έναν αγαπημένο χαρακτήρα και μια εξαιρετική αγωνιστικά παίκτρια. Τρεις διαφορετικοί παίκτες, εκ των οποίων ο ένας θα μας αποχαιρετήσει και θα πάρει το αεροπλάνο από τον Άγιο Δομίνικο, μην φτάνοντας έως το τέλος.

Ποιος είναι, όμως, αυτός ο παίκτης, που θα αποχωρήσει; Η διαφορά είναι πραγματικά πολύ μικρή ανάμεσα σε Μυριέλλα και Απόστολο, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας και, τελικά, η πρώτη θα φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης, προκαλώντας «σεισμό», καθώς ήταν από τις πιο ισχυρές και πολυσυζητημένες παρουσίες.

Μυριέλλα Κουρεντή αποχώρηση Survivor

Athensmagazine.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com