Νέα

Π. Μουζουράκης: Η εξομολόγηση για τη σύζυγό του, Μ. Κόζαρη και την κόρη τους – «Την ερωτεύομαι…»

Σε μια σπάνια – από καρδιάς – εξομολόγηση προχώρησε ο Πάνος Μουζουράκης, μιλώντας στην κολλητή φίλη της συζύγου του, Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ο Πάνος Μουζουράκης αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχουν συμβεί στη ζωή του την τελευταία χρόνια, και το πόσο έχει αλλάξει ο ίδιος ως άνθρωπος.

«Ο Άγιος Βασίλης το 2023 μου έφερε ό,τι ακριβώς είχα ανάγκη, ό,τι ζητούσα με τον πιο όμορφο τρόπο και δεν το περίμενα. Επειδή πιστεύω, όχι μόνο στον Θεό, και στον Άγιο Βασίλη, και στο “ζήτα και θα σου δοθεί”, εμένα μου ήρθε αργότερα από τη στιγμή που το ζήτησα γιατί έπρεπε να είμαι έτοιμος. Έχουν συμβεί πάρα πολλές αλλαγές στη ζωή μου» ανέφερε αρχικά ο Πάνος Μουζουράκης.

«Όλοι θέλουμε τον τέλειο άνθρωπο, χωρίς να είμαστε εμείς τέλειοι. Αν είχα συναντήσει αυτόν τον άνθρωπο, αυτή την υπέροχη φίλη σου, πριν από 10 χρόνια, δε ξέρω αν θα ήμουν αρκετά ώριμος να καταλάβω και να δω το φως και να δω όλο αυτό το πράγμα που με έκανε να αισθανθώ πλήρης, ευτυχισμένος και έτοιμος γι’ αυτή τη μετάβαση.

Οπότε, το “περίμενε” δεν αφορά μόνο στο να περιμένεις να έρθει ο άλλος άνθρωπος, αλλά και στο να περιμένεις να ωριμάσεις κι εσύ μέσα σου για να ξέρεις τι είναι ακριβώς αυτό που ζητάς. Στη δική μου περίπτωση, για άλλο πήγαινα και τελικά πέτυχα λαχείο» πρόσθεσε ο Πάνος Μουζουράκης.

Στη συνέχεια, ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε για το περίφημο βίντεο που είχε ανεβάσει λίγο πριν τον γάμο του με τη Μαριλού Κόζαρη, εξηγώντας τους λόγους που το έκανε.

«Μέσα σε όλα αυτά που γίνονται στον κόσμο αισθάνομαι πως το να γίνεις ένα μέρος του gossip… Ήθελα να έχω θέση την άποψή μου για το πώς εγώ αισθάνομαι γι’ αυτό, αν είναι να γίνει μέρος του gossip χωρίς να υπάρχει κάποια εμπάθεια απέναντι στον κλάδο των δημοσιογράφων και την τηλεόραση.

Δε χρειάζεται να συμφωνούμε σε όλα, δε μπορώ να εμποδίσω κάποιων από το να κάνει τη δουλειά του… Για πολύ καιρό απέφευγα το να βγάλω προς τα έξω την προσωπική μου ζωή. Δε το έκανα για λόγους “κλειδαρότρυπας” αλλά γιατί πιστεύω ότι όταν η προσωπική σου ζωή αφορά περισσότερο από το καλλιτεχνικό σου έργο, είναι σαν να χάνεις τη μπάλα» είπε.

Ακόμα, ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε για τους γονείς της Μαριλούς Κόζαρη δηλώνοντας: «Είναι καταπληκτικοί άνθρωποι οι γονείς της Μαριλούς. Είναι μέσα στο δώρα του 2023 που ήρθαν. Αν διαβάσεις παλαιότερες συνεντεύξεις μου, θα δεις ότι θεωρούσα πολύ επικίνδυνο το να κάνεις παιδί…

Το παιδί προέκυψε πολύ γρήγορα μέσα στη σχέση. Όταν συζητήθηκε το θέμα, η απόφαση πάρθηκε από κοινού και έβγαζε νόημα ξαφνικά. Ενώ θεωρώ πολύ θαρραλέο στους ανθρώπους να λένε ότι δε χρειάζονται βοήθεια και θα τα καταφέρουν μόνοι τους, τελικά νομίζω ότι  κάνει τρομερά καλό σε όλους το να μην πέσει το βάρος μιας νέας ψυχής, που θέλει τόση πολλή φροντίδα και αγάπη, πάνω σε έναν ή δυο μόνο ανθρώπους. Αυτό ίσως είναι δική μου άποψη γιατί είμαι ευθυνόφοβος και αδύναμος να το αναλάβω μόνος μου».

«Αυτή την περίοδο οι ώρες που βλέπω την κόρη μου είναι λίγες αλλά ουσιαστικές. Ξέρω όμως ότι είναι σε καλά χέρια. Πριν γνωρίσω τη Μαριλού, μου είχαν πει ότι όταν βρω τον άνθρωπο με τον οποίο θα θέλω να κάνω παιδί, θα πρέπει να αναλογιστώ αν αυτός ο άνθρωπος είναι ο κατάλληλος να το μεγαλώσει σε περίπτωση που πάθαινα κάτι, ή η σχέση πάθαινε κάτι.

Είμαι αναπληρωματικός σε αυτή τη σχέση. Όντας μέσα στον τοκετό, ο σεβασμός μου προς τις γυναίκες έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα. Δε ξέρω αν υπάρχει μονάδα μέτρησης στον έρωτα και την αγάπη. Τη Μαριλού την ερωτεύομαι συνέχεια, υπάρχει μια επαναληπτικότητα σε αυτό το συναίσθημα. Τραγουδούσα στην κόρη μου από τότε που ήταν στην κοιλιά της Μαριλού. Νομίζω ότι η μουσική είναι ένα υπέροχο πράγμα» είπε ο αγαπημένος καλλιτέχνης.

Τέλος, για όσα περιμένει από τη νέα χρονιά ανέφερε, «Θα ήθελα αυτή η χρονιά να κλείσει και να συνεχιστεί αυτή η πληρότητα που αισθάνομαι. Μου αρέσει αυτή η αλλαγή στη ζωή μου και την έχω δεχτεί. Το ότι ήθελα να ζήσω το όνειρο του rock n’ roll – και το έζησα – δε σημαίνει ότι θέλω να πεθάνω και με αυτό το όνειρο.

Μου αρέσει που ενώ έχω φύγει από το ’17 από το σπίτι κυνηγώντας τα θέατρα και τις τηλεοράσεις και τη μουσική, τώρα νιώθω ότι έχω γυρίσει στο σπίτι. Θα μου λείπουν τα αδέλφια μου που είναι στη Θεσσαλονίκη, και ο μπαμπάς μου που έχει φύγει και μας περιμένει εκεί πάνω, αλλά θα έχω τη μητέρα μου και τη γυναίκα μου με την κόρη μου».

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com