Νέα

Βασίλης Καρράς: Ο καλλιτεχνικός κόσμος στο τελευταίο «αντίο» στον τραγουδιστή – «Όλες οι ηλικίες κλαίνε»

Κοσμοσυρροή στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη για το τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη Καρρά, τον «άρχοντα» της λαϊκής μουσικής που έφυγε σε ηλικία 70 ετών, Παραμονή Χριστουγέννων.

Η σορός του τραγουδιστή θα βρίσκεται σε λαϊκό προσκύνημα, μέχρι απόψε το βράδυ τις 9, ενώ η κηδεία του είναι προγραμματισμένη για αύριο, Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου στις 12:00 στη γενέτειρά του, στο Κοκκινοχώρι του δήμου Παγγαίου, στην Καβάλα, όπως επιθυμούσε και ο ίδιος.

Ο καλλιτεχνικός κόσμος ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για το μεγάλο «αντίο» στον Βασίλη Καρρά. Κωνσταντίνος Αργυρός, Άντζελα Δημητρίου, Γιάννης Ζουγανέλης, ήταν μερικοί μόνο από τους επώνυμους που βρέθηκαν στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας.

Μεταξύ άλλων βρέθηκαν και ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Στέλιος Αγγελούδης, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο Αχιλλέας Μπέος.

Η Άντζελα Δημητρίου συγκινημένη: «Ήταν ο καλύτερος άνθρωπος, με την καλύτερη ψυχή».

O Κωνσταντίνος Αργυρός άφησε ένα λουλούδι στο φέρετρο του Βασίλη Καρρά και στη συνέχεια αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης μίλησε συγκινημένος για τον Βασίλη Καρρά.

H Λένα Ζευγαρά είπε χαρακτηριστικά: «Ένας τεράστιος άνθρωπος με ψυχή μικρού παιδιού. Του οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ».

«Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλοι οι άνθρωποι να ισορροπήσουν στη ζωή τους έτσι όπως ισορρόπησε ο εξαιρετικός συνάδελφος Βασίλης Καρράς», είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Στην εξόδιο ακολουθία βρέθηκε και ο Κώστας Μακεδόνας.

 

YouTube video player

 

Ο δήμαρχος Βόλου και κουμπάρος του Βασίλη Καρρά, Αχιλλέας Μπέος, σημείωσε: «Δεν υπάρχουν λόγια. Όλες οι ηλικίες κλαίνε. Ο Βασίλης είναι ο άνθρωπος που έβαλε επί δεκαετίες τη νεολαία στο τραγούδι. Θα τον θυμόμαστε για πάντα».

Το «παρών» έδωσε ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο νυν δήμαρχος, Στέλιος Αγγελούδης, αλλά και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

 

YouTube video player

 

Πηγή: Newsit

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com