Τοπικά

Στο Ναύπλιο η νεανική χορωδία “musicArte” του Μουσικού Συλλόγου Ελασσόνας

Στην ιστορική πόλη του Ναυπλίου θα βρεθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο 2-3 Απριλίου 2016 η Παιδική – Νεανική Χορωδία musicArte του Μουσικού Συλλόγου Ελασσόνας όπου θα λάβει μέρος στο 2ο Φεστιβάλ παιδικών – νεανικών – μαθητικών χορωδιών και μουσικών συνόλων που διοργανώνει η ARTIVA Cultural Management & Advertising και ο δήμος Ναυπλίου στην αίθουσα του Βουλευτικού Ναυπλίου.

Παιδιά, νέοι και νέες, θα ενώσουν τις φωνές τους σε μια γιορτή πολιτισμού και θα ταξιδέψουν το κοινό μελωδικά σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για τη δεύτερη διοργάνωση όπου φιλοδοξεί να γίνει θεσμός όπως το αντίστοιχο ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA διεθνές χορωδιακό Φεστιβάλ. Το YOUTH MUSIC FESTIVAL καθιερώνεται ως ένα ακόμα επιτυχημένο μουσικό – πολιτιστικό γεγονός για το Δήμο Ναυπλιέων αλλά και για όλη την Ελλάδα. Οι συμμετέχοντες στο Φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πόλη του Ναυπλίου, την ιστορία του, την ομορφιά του και μέσω του χορωδιακού τραγουδιού να δώσουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας για το μέλλον.

Το νεανικό (προχωρημένο) χορωδιακό τμήμα musicArte του Μουσικού Συλλόγου Ελασσόνας θα παρουσιάσει ένα αρκετά απαιτητικό  και ευχάριστο πρόγραμμα με έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών σε τρίφωνη επεξεργασία συνοδεία πιάνου. Τη διδασκαλία και διεύθυνση της χορωδίας έχει ο μαέστρος Κωνσταντίνος Μάτης.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com