Νέα

Κορίνα Τσοπέη – Συγκινεί η Μις Υφήλιος του 1964: «Ο εγγονός μου έχει το σύνδρομο Γουίλιαμς, του πήρε 5 χρόνια να περπατήσει»

Η Κορίνα Τσοπέη, η Μις Υφήλιος 1964, επέστρεψε στην Ελλάδα για να φωτογραφηθεί για το ημερολόγιο του Τρύφωνα Σαμαρά. Η κάμερα της εκπομπής Breakfast @ Star βρέθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με την ίδια να μιλά για το μόντελινγκ σήμερα, αλλά και για τον εγγονό της που έχει το σύνδρομο Γουίλιαμς.

Αρχικά, η Κορίνα Τσοπέη δήλωσε: «Δεν έχει σημασία η ομορφιά να σου πω την αλήθεια, η καρδιά έχει. Δεν παρακολουθώ πολύ τη μόδα και δεν την καταλαβαίνω πολλές φορές. Την κοιτάζω, μου αρέσει, αλλά δεν βλέπω τον εαυτό μου να φορά τα ρούχα που φοράνε οι κυρίες τώρα. Τον καιρό εκείνο καταλάβαινες από το σώμα ποια κοπέλα είναι. Τώρα όλες οι κοπέλες έχουν το ίδιο σώμα. Το 1964 που βγήκα, ήταν η πρώτη φορά που φορέσαμε ψεύτικες βλεφαρίδες και έγινε σκάνδαλο. Τώρα φορούν ψεύτικα».

Στη συνέχεια, η Κορίνα Τσοπέη εξομολογήθηκε: «Έχω φτάσει στην εποχή που είμαι στα καλύτερά μου. Δεν με ενοχλεί τίποτα. Οι άνθρωποι σου δίνουν ό,τι έχουν. Το κατάλαβα με τον εγγονό μου, που έχει σύνδρομο Γουίλιαμς. Είναι ο άγγελος που έστειλε ο Θεός, το καλύτερο πράγμα που έχω δει και με έχει κάνει να μάθω πολλά πράγματα για τους ανθρώπους.

Όλοι έχουμε ειδικές ανάγκες, δεν υπάρχει άνθρωπος να μην έχει. Του πήρε πέντε χρόνια να προχωρήσει. Όταν προχώρησε, ήταν λες και είδα τον καλύτερο χορευτή. Έκλαψα».

Το Σύνδρομο Γουίλιαμς (Williams Syndrome – WS) είναι μια σπάνια γενετική διαταραχή που επηρεάζει περίπου 1 στα 18.000 άτομα στη Βρετανία. Πολλοί το χαρακτηρίζουν ως “το αντίθετο του αυτισμού”.

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com