Νέα

Η Δέσποινα Βανδή στην αποφοίτηση της κόρη της Μελίνας από το Κολλέγιο Αθηνών

Μια ιδιαίτερη ημέρα ήταν η χτεσινή για τη Δέσποινα Βανδή καθώς η κόρη της Μελίνα Νικολαϊδη αποφοίτησε από το Κολέγιο Αθηνών.

Η Δέσποινα Βανδή καμάρωσε την 18χρονη Μελίνα στη τελετή αποφοίτησης και δημοσίευσε φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram ενώ πολύ συγκινητικά ήταν και τα λόγια της.

«Και τώρα μωρό μου αφέσου στη χαρά του ταξιδιού σου στη ζωή και όρισε εσύ τις διαδρομές σου τις στάσεις σου τους συνεπιβάτες σου τα μπαγκάζια σου, αφέσου στις στιγμές σου, κυνήγα τις επιθυμίες σου τα όνειρά σου, απόλαυσε τις επιτυχίες σου αγκάλιασε και μάθε από τις αποτυχίες σου, πέσε, σήκω και να έχεις πάντα δίπλα σου ανθρώπους να αγαπάς και να σε αγαπάνε, να τους σέβεσαι και να σε σέβονται! Σε αγαπάω μωρό μου! #proudofyou» έγραψε η Δέσποινα Βανδή.

Παρών ήταν και ο νονός της, Μελίνας Νικολαΐδη, ο γνωστός σκηνοθέτης Κώστας Καπετανίδης.


Δέσποινα Βανδή, Μελίνα Νικολαΐδη: Μαμά και κόρη είναι αχώριστες
Ποιος δεν θυμάται τη συναυλία που πραγματοποίησε η Δέσποινα Βανδή στον Λυκαβηττό στις 7 Σεπτεμβρίου 2003, λίγο πριν φύγει για την Ισπανία. Εκεί η Ελληνίδα σταρ διένυε την πρώτη εγκυμοσύνη της και περίμενε πώς και πώς να γίνει μητέρα και να έρθει στον κόσμο η κόρη της.

Η Μελίνα εξελίχθηκε σε μια όμορφη και ταλαντούχα και δεσποινίδα που ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά της. «Η Μελίνα φεύγει το Σεπτέμβριο και πάει να σπουδάσει υποκριτική στο Λονδίνο. Εμένα το παιδί μου με νοιάζει να είναι καλά» είχε πει η Δέσποινα Βανδή στις αρχές Ιουνίου, μιλώντας στις κάμερες για την κόρη της, Μελίνα.

Αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές μεταξύ μητέρας και κόρης ήταν όταν πριν λίγες μέρες η Μελίνα Νικολαΐδη ανέβηκε στη σκηνή του Κατράκειου και τραγούδησε με την Δέσποινα Βανδή το «Αντικριστά». Η 18χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη έχει κληρονομήσει το ταλέντο στο τραγούδι με τη διάσημη μητέρα της.

iefimerida.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com