Νέα

Μανώλης Κονταρός για το ατύχημα: Δεν μπορούσα να κινηθώ, αλλά μέσα μου ένιωθα ότι χόρευα

Ο αγαπημένος τραγουδoποιός Μανώλης Κονταρός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, και μεταξύ άλλων μίλησε και για το ατύχημα που τον καθήλωσε και μετά το οποίο δίνει μάχη για να επανέλθει στην κανονικότητα.

Στο πλατό της εκπομοπής «The 2night Show» που παρουσιάζι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, βρέθηκε καλεσμένος ο Μανώλης Κονταρός, τη νύχτα της Δευτέρας.

Εκτός των άλλων, ο αγαπημένος τραγουδοποιός μίλησε για το τρομακτικό ατύχημα που τον καθήλωσε, αλλά και για τη μάχη που δίνει για να επανέλθει δυνατός στην καθημερινότητα του.

Ο Μανώλης Κονταρός εξομολογήθηκε ότι αυτό που τον στεναχωρεί πολύ, πλέον, είναι ότι δεν μπορεί να χορέψει, ενώ περιέγραψε και ένα συγκινητικό στιγμιότυπο στο τραπέζι για την επιτυχία του πρώτου του γιου, του Γιάννη, να μπει στο πανεπιστήμιο.

«Θυμάμαι όταν πέρασε στο πανεπιστήμιο ο πρώτος μου γιος, ο Γιάννης και είχαμε κάνει ένα τραπέζι στο σπίτι με πολλούς φίλους και συγγενής.

Τότε σηκώθηκα, ήμουν όρθιος, κρατούσα τα παιδιά μου και πέρασαν όλοι οι συγγενείς και οι φίλοι με είδαν λίγο όρθιο και χόρευαν» είπε ο Μανώλης Κονταρός.

«Εγώ δεν μπορούσα να κινηθώ, στεκόμουν όρθιος αλλά ένιωθα μέσα στην ψυχή μου ότι χόρευα. Και το ένιωσα ότι χόρεψα» συμπλήρωσε ο τραγουδοποιός Μανώλης Κονταρός.

Ο Μανώλης Κονταρός σχετικά με την περιπέτεια με την υγεία του, σημείωσε: «έχω εισπράξει αγάπη και δύναμη από την γυναίκα μου, από τα παιδιά μου και από όλους τους φίλους μου και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Όμως η ζωή είναι όμορφη και την βαδίζω. Την προχωρώ όπως μπορώ. Την βαδίζω, κάνω όνειρα και προχωρώ. Δεν έχω σταματήσει καθόλου», κατέληξς ο Μανώλης Κονταρός.

Μανώλης Κονταρός: Ο πατέρας μου μου είχε μάθει να αγαπάω την παράδοση της Κρήτης

newsit.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com