Τοπικά

Βοήθεια στους πρόσφυγες από τον Α΄παιδικό σταθμό Ελασσόνας

Το καράβι της Ειρήνης του Α παιδικού σταθμού Ελασσόνας θα ταξιδέψει ,ξανά, δίνοντας αγάπη κι ευτυχία σ’εκείνα τα παιδιά και τους συνανθρώπους μας , που εξαιτίας του άδικου και βάρβαρου πολέμου υποφέρουν και έχουν ανάγκη.

“Η καλλιέργεια του αντιπολεμικού συναισθήματος και η προβολή του αγαθού της ειρήνης , της ελευθερίας και της δημοκρατίας , είναι πάντα μέσα στους παιδαγωγικούς μας στόχους .Έχοντας ,λοιπόν σαν στόχους μας τα παραπάνω , καθώς και το να ενισχύσουμε το συναίσθημα της αγάπης και της προσφοράς ,φτιάχνουμε το δικό μας καράβι που θα ταξιδέψει και θα μοιράσει είδη πρώτης ανάγκης στους πρόσφυγες. Πάνω απ’όλα όμως θα μοιράσει την ζεστασιά ,την αγάπη και το νοιάξιμο των δικών μας μικρών παιδιών που,μαζί με τα δώρα αλληλεγγύης ,αφιερώνουν τις ζωγραφιές τους στα μικρά παιδιά της Ειδομένης με την ελπίδα και την προσδοκία ν’ανθίσει ένα χαμόγελο στα πονεμένα τους μάτια

Πιστεύουμε ότι οι παιδικοί σταθμοί πρέπει να είναι οι πυρήνες δράσης , πρέπει να είναι χώροι ευαισθησίας και ευαισθητοποίησης της κοινωνίας και πάνω απ’όλα των ίδιων των παιδιών,γιατί χρέος μας είναι να βγάλουμε στην κοινωνία όχι μόνο σωστά εκπαιδευμένους πολίτες αλλά και σωστά σκεπτόμενους ανθρώπους με κριτική σκέψη , άποψη και αλληλεγγύη για τους συνανθρώπους τους.

Γι’αυτό το σκοπό στο χώρο του Α παιδικού σταθμού Ελασσόνας και εντός του ωραρίου λειτουργίας , σας περιμένουμε να συμβάλλετε με την αγάπη σας ώστε όλοι μαζί να γεμίσουμε το καράβι μας με είδη πρώτης ανάγκης Σας ενημερώνουμε ότι θα γίνεται συνεχής συγκέντρωση τροφίμων,παιδικών τροφών, ειδών προσωπικής υγιεινής,πρώτης ανάγκης, παπουτσιών , κουβερτών, και ζεστών ρούχων στον σταθμό μας και θα στέλνονται πολύ τακτικά στον προορισμό τους.

Και η ελάχιστη προσφορά σας είναι πραγματικά πολύτιμη…όλοι μαζί ας προσπαθήσουμε απο το υστέρημά μας να ανακουφίσουμε έστω και στο ελάχιστο τον πόνο αυτών των ανθρώπων..Ευχαριστούμε πολύ για την μέχρι τώρα προσφορά σας!!!!!!!Ευχαριστούμε μέσα απο την καρδιά μας όλους !!!!!!!

Η ροή της αγάπης μας προς τα παιδιά και τους συνανθρώπους μας συνεχίζεται καθημερινά!!!! Ας βιαστούμε……Και η ελάχιστη βοήθεια είναι σημαντική!!!!! Σε λίγο ξεκινάει η αποστολή της βοήθειας για την Ειδομένη…… Ευχαριστούμε!!”, αναφέρουν οι διοργανωτές της δράσης.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com