Νέα

Survivor: Το δώρο του Σάκη Κατσούλη στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη και το ραντεβού στο ηλιοβασίλεμα

Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι το ζευγάρι του φετινού Survivor που έχει καταφέρει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού με τη σχέση του. Τα δυο παιδιά στο παρελθόν υπήρξαν ζευγάρι για δυο χρόνια ενώ μετά την είσοδο του Σάκη στο ριάλιτι επιβίωσης δείχνουν να έχουν έρθει και πάλι κοντά.

Οι δυο τους αν και πλέον βρίσκονται σε διαφορετικές ομάδες, συνεχίζουν να περνούν μαζί το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας τους ενώ έχουν επιλέξει και να κοιμούνται μαζί. Πολλές φορές μάλιστα έχει εκφραστεί ο ένας με πολύ τρυφερά λόγια για τον άλλον αποκαλύπτοντας πως ο ένας είναι το γούρι και το στήριγμα του άλλου.

Στο σημερινό επεισόδιο ο Σάκης ετοιμάζει μια έκπληξη στην Μαριαλένα. Σε ένα αποκλειστικό βίντεο που προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή Love it ο Σάκης ζητά αρχικά από την Μαριαλένα να επιλέξει ανάμεσα στα δυο χέρια του λέγοντάς της πως αν πετύχει το σωστό θα δώσουν ραντεβού στο “La casa blanca” (όπως έχουν ονομάσει το σημείο που κάθονται) για να δουν μαζί το ηλιοβασίλεμα.

Σε άλλο σημείο του βίντεο, βλέπουμε τον νεαρό επιχειρηματία να φωνάζει την Μαριαλένα να πάει κοντά του.

“Είπα να σου κάνω ένα δώρο και είπα να το κάνουμε σωστά” λέει ο Σάκης δίνοντάς της ένα κοχύλι μέσα στο οποίο είχε βάλει  ένα κολιέ που έφτιαξε για εκείνη.

“Στο έφτιαξα για δυο λόγους, για γούρι και για φυλαχτό” της εξήγησε με την ίδια να τον παίρνει μια τρυφερή αγκαλιά.

Το βίντεο κλείνει με τους δυο τους να κάθονται και να παρακολουθούν αγκαλιασμένοι το ηλιοβασίλεμα.

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com