Νέα

Τη Δευτέρα ο αγιασμός στα σχολεία της Θεσσαλίας

Τη Δευτέρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί ο αγιασμός στα σχολεία της Θεσσαλίας, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του alfavita.gr.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο υπουργός Παιδείας, Κυριάκος Πιερρακάκης, έδωσε οδηγία προς τους διευθυντές Εκπαίδευσης να γίνει τη Δευτέρα αγιασμός για όλους τους μαθητές των σχολείων της Θεσσαλίας, μετά την ευρεία διαδικτυακή σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν στελέχη της εκπαίδευσης της Θεσσαλίας και της υφυπουργού Ζέττας Μακρή.

Επιπλέον, ο υπουργός ζήτησε να γίνει μεταστέγαση των μαθητών σε γειτονικά σχολεία από περιοχές που έχουν πληγεί και είναι αδύνατο να λειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η «Καθημερινή», μόνο οι μαθητές στα σχολεία της Φαρκαδόνας θα μετεγκατασταθούν.

Επίσης, ζήτησε να ξεκινήσει η τηλεκπαίδευση στις λίγες περιπτώσεις που είναι αδύνατη η μετακίνηση των μαθητών σε άλλα σχολεία και να αποστείλουν εγγράφως στο υπουργείο για την κατάσταση των σχολείων σήμερα μέχρι το μεσημέρι οι Διευθυντές Εκπαίδευσης, ο καθένας για την Διεύθυνσή του, ενώ πρέπει να επικοινωνήσουν με τους Δήμους για την προετοιμασία των σχολείων.

alfavita.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com