Νέα

iPhone 7, οι φήμες και οι διαφορές από το iPhone 6

H Apple δουλεύει πυρετωδώς για να ετοιμάσει το επόμενο μοντέλο κινητής τηλεφωνίας, το iphone 7 . Όπως φαίνεται, το έβδομο σε σειρά κινητό της Apple θα φέρει κάποιες σημαντικές αλλαγές από τα προηγούμενα  μοντέλα.

Πιο αναλυτικά, μια από τις σημαντικότερες αλλαγές του νέου μοντέλου πρόκειται να είναι η εξάλειψη της υποδοχής ακουστικών.

Η Apple λέγεται ότι θα δημιουργήσει μια νέα σειρά ακουστικών που θα συνδέονται με την υποδοχή του φορτιστή και τα οποία θα κυκλοφορήσουν παράλληλα με το iPhone 7.

Η αλλαγή αυτή, ωστόσο, θα καθιστά αδύνατο να φορτιστεί το κινητό, όσο είναι συνδεδεμένα τα ακουστικά, ενισχύοντας έτσι την έντονη φημολογία της ασύρματης φόρτισης των συσκευών.

Όσον αφορά την εμφάνιση του τηλεφώνου, θα είναι ακόμα πιο λεπτό, φέρνοντας το έτσι στα επίπεδα του iPod Touch. Αν κάτι τέτοιο ισχύει, τότε το iPhone 7 θα είναι λεπτότερο τουλάχιστον κατά ένα 1 mm από τον προκάτοχό του και θα είναι μακράν το πιο λεπτό κινητό στην αγορά.

Επιπλέον, με τον χώρο που θα δημιουργηθεί από την άρση της θύρας ακουστικών, η Apple εικάζεται πως θα προσθέσει ένα ηχείο, δημιουργώντας έτσι μια νέα εμπειρία στερεοφωνικού ήχου για τους χρήστες του κινητού, παρόμοια με εκείνη που προσφέρει το εντυπωσιακό iPad Pro.

Πραγματοποιώντας μια ακόμα αλλαγή, το iPhone 7 δεν θα έχει την προεξέχουσα κάμερα στο πίσω μέρος του, καθώς πολλοί χρήστες του iPhone 6 και 6 plus παραπονέθηκαν πως η συσκευή δεν «ξαπλώνει» σε ευθεία επιφάνεια.

Οι πιστοί θαυμαστές της Apple θα πρέπει, ωστόσο, να περιμένουν υπομονετικά ως τον Σεπτέμβριο, οπότε υπολογίζεται πως θα παρουσιαστεί το iPhone 7 και 7 plus, ενώ η κυκλοφορία τους θα ξεκινήσει λίγο αργότερα.

Ετικέτες
Show More

Related Articles

Back to top button
Close