Μουσική

X Factor Greece: Ξεκίνησαν οι auditions της Θεσσαλονίκης!

Το X Factor επέστρεψε!

Ξεκίνησαν οι auditions του X Factor Greece που θα προβληθεί μέσω της συχνότητας του SKAI πολύ σύντομα και η πρώτη πόλη που υποδέχθηκε τους τέσσερις κριτές, την Ευαγγελία Αραβανή και όλο το crew της παραγωγής ήταν φυσικά η συμπρωτεύουσα.

Χιλιάδες επίδοξοι τραγουδιστές πέρασαν από τις πρώτες μέρες των auditions στη Θεσσαλονίκη κι αξιολογήθηκαν από το Γιώργο Θεοφάνους, την Πέγκυ Ζήνα, την Τάμτα αλλά και το Θοδωρή Μαραντίνη. Στο πλευρό τους ώστε να τους εμψυχώνει πάντα η όμορφη και γλυκιά Ευαγγελία Αραβανή.

Όπως οι συντελεστές του μεγάλου show μας είχαν ενημερώσει από την Συνέντευξη Τύπου τους ακόμα, το πάνελ των social media του X Factor θα είναι ενεργό καθ’ όλη τη διάρκεια της προβολής του κι αυτό ξεκίνησε από την πρώτη κιόλας ώρα. Στις σελίδες του σε facebook, twitter και instagram έγινε χαμός από τις πρώτες εικόνες των ακροάσεων, τους κριτές αλλά και τα έντονα χαμόγελα ικανοποίησης.

– See more at: http://www.tralala.gr/x-factor-greece-i-protes-ikones-apo-tis-auditions-tis-thessalonikis/#sthash.sypYIseB.dpuf

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com