Νέα

Απολαυστικό το εορταστικό μενού του Αγίου Βαλεντίνου στο Fashion City Outlet

Διαγωνισμοί με πλούσια δώρα, διασκέδαση  με μουσική, χορό και ενέργεια, παιδικές δραστηριότητες, γλυκίσματα και απίστευτες  προτάσεις για να εκφράσουμε την αγάπη μας με δώρα. Αυτό είναι το απολαυστικό «μενού» της γιορτής  του Αγίου Βαλεντίνου στο Fashion City Outlet που αρχίζει στις 8 Φεβρουαρίου και κορυφώνεται  στις 14 Φεβρουαρίου.

Το μεγάλο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλίας υποδέχεται τους επισκέπτες  του, με το θεματικό σκηνικό που έχει στηθεί στον κεντρικό διάδρομο,  όπου οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν σε ένα ειδικά σχεδιασμένο selfie point, και ταυτόχρονα να λάβουν μέρος σε έναν φοβερό διαγωνισμό για να κερδίσουν ένα ταξίδι αξίας 1.000 ευρώ σε ταξιδιωτικό προορισμό της αρεσκείας τους. O διαγωνισμός θα τρέχει από τις 8 Φεβρουαρίου έως και τις 14 Φεβρουαρίου.

Παράλληλα, θα τρέχει και ένας digital διαγωνισμός με υπέροχα δώρα για τους φίλους του Fashion City Outlet σε Facebook & Instagram. Όποιος  ακολουθήσει το Fashion City Outlet στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα μπορεί να ενημερώνεται για διαγωνισμούς, δώρα και δράσεις.

Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου από τις 5  έως τις 7 το απόγευμα, στο χώρο του εμπορικού κέντρου  θα φιλοξενηθούν οι ακόλουθες δράσεις:

  • Βραδιά Τango- διασκέδαση με άρωμα Αργεντίνικου Tango, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο TangoLarissa, που θα μας ταξιδέψει και θα μας γεμίσει με ενέργεια , μουσική, χορό και αγάπη.
  • Την ίδια ώρα οι μικροί επισκέπτες θα απασχοληθούν φτιάχνοντας χειροτεχνίες, κάρτες αλλά και κάνοντας Facepainting με τη φροντίδα των έμπειρων παιδαγωγών του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, Η Παρέα Μας.
  • Στα πλαίσια της γιορτής όλοι οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γευτούν τις εξαιρετικές γεύσεις που θα ετοιμάσουν οι σπουδαστές του τμήματος ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

  Στο  Fashion City Outlet  αγοράζουμε τα δώρα μας, με άνεση , χωρίς το άγχος του parking, στις χαμηλότερες εκπτωτικές τιμές και μοιραζόμαστε στιγμές χαράς και ενέργειας με τους αγαπημένους μας.

Fashion City Outlet

4ο χιλιόμετρο Λεωφόρου Καραμανλή

41335 – Λάρισα

Τηλ. 2410 671717

www.fashioncity-outlet.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com