Νέα

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η αλήθεια για το δημοσίευμα που τον θέλει να γίνεται πατέρας για πρώτη φορά

Ένα δημοσίευμα που θέλει τον Κωνσταντίνο Αργυρό να γίνεται για πρώτη φορά πατέρας κυκλοφορεί από το πρωί της Κυριακής 23 Ιουλίου στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα, που προέρχεται από περιοδικό, ο δημοφιλής τραγουδιστής περιμένει το πρώτο του παιδί από τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Νίκα και, μάλιστα, είναι αγόρι.

Ποια είναι η αλήθεια

Το TLIFE ήρθε σε επικοινωνία με το στενό περιβάλλον του Κωνσταντίνου Αργυρού, το οποίο διαψεύδει κατηγορηματικά όσα γράφονται. Εξάλλου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ουδέποτε έχει απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης με την προσωπική του ζωή κι έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους σε όλα όσα αφορούν την ιδιωτικότητά του.

Άλλωστε, ο ίδιος δεν έχει επιβεβαιώσει ότι είναι ζευγάρι με την Αλεξάνδρα Νίκα, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή του, στη Φαίη Σκορδά, όταν ρωτήθηκε για τις φημολογούμενες σχέσεις του ανέφερε: «Απλά δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου, δεν πιστεύω ότι αφορούν κανέναν. Όταν νιώσω άνετα θα μιλήσω, θέλω να είμαι αυθόρμητος. Όταν νιώσω αυθορμητισμό και ειλικρίνεια, θα το κάνω».

Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο αγαπημένος καλλιτέχνης παραμένει προσηλωμένος στη μεγάλη φετινή του περιοδεία, «Elpida Tour», η οποία ξεκίνησε τον Ιούνιο και συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία σε στάδια και μεγάλα θέατρα σε όλη την Ελλάδα, με κάθε του εμφάνιση να γίνεται sold out και να χαρίζει συναρπαστικές μουσικές στιγμές.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com